Situație tragică! Medic de 26 de ani, a murit după ce a căzut de pe munte!

Stiri

Peste zece zile urma să împlinească 27 de ani, dar în loc de petrecere, cei dragi se pregătesc acum să îl ducă la groapă. Emilio Gentile, un medic de 26 de ani, a murit, luni, chiar în fața iubitei sale, după ce s-a prăbușit de la 80 de metri înălțime, pe un munte în Carona, provincia Bergamo.

Deși în stare de șoc, tânăra de 21 de ani a mai avut puterea să cheme ajutoare. Cei doi au luat-o pe un drum greșit, iar într-o clipă de neatenție bărbatul s-a făcut nevăzut. Din păcate, când au sosit salvatorii la fața locului, pentru Emilio nu s-a mai putut face nimic.

Originar din Lumezzane, provincia Brescia, Emilio Gentile era medic și voluntar. Ar fi împlinit 27 de ani pe 25 august. Avea o mare pasiune pentru plimbările montane și plănuise să petreacă ajunul zilei de 15 august în Val Brembana, în zona Lacului Sardegnana.

Recent absolvise medicina la Universitatea din Brescia. În ultima perioadă lucrase în cămine pentru bătrâni, mai întâi la institutul Bregoli din Pezzaze și apoi la Korian Rsa Vittoria. Era logodit cu o tânără de 21 de ani care era alături de el în momentul tragicului accident.

Înmormântarea lui Emilio Gentile va avea loc în orașul său, Lumezzane, joi, 17 august, la ora 10, în biserica parohială San Giovanni Battista. Și primarul orașului, Josehf Facchini, a scris un mesaj pe Facebook: „Când se întâmplă astfel de tragedii, nu există cuvinte, doar suferință. Când moare o persoană originară de la noi, comunitatea este mereu tristă, cu atât mai mult cu cât ne părăsește un băiat atât de tânăr și cu atâta viață în fața ochilor”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *