Scandal de proporții în Argeș! Șapte persoane au ajuns la spital

Stiri

În noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, pe raza comunei Bascov.

Având în vedere sesizarea, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Pitești, precum și jandarmi argeșeni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, pentru aplanarea stării conflictuale și preîntâmpinarea altor manifestări violente.

Din verificări a rezultat că pe DN 7C, la limita dintre localitățile Bascov și Merișani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-ar fi agresat reciproc.

La fața locului au fost găsite șase autoturisme ce prezentau avarii. Șapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma cercetărilor au fost identificați conducătorii autovehiculelor implicate, respectiv șase bărbați, dintre care patru bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani, din Bascov și doi bărbați, de 29 și 40 de ani, din Merișani.

Toți conducătorii auto au fost testați pentru detectarea prezenței de alcool și de substanțe psihoactive, iar pentru unul dintre cei în cauză a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, vătămare corporală din culpă, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Toate cele șase autovehicule implicate în eveniment au fost ridicate pentru cercetări. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea situației de fapt, în funcție de care urmează să fie luate măsurile legale care se impun, informează IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *