Sănătatea argeșenilor, pe primul loc! Vor continua controalele la Spitalul Județean!

Stiri

Prefectul Radu Perianu anunţă că în perioada următoare vor continua controalele la Spitalul Judeţean şi că sănătatea argeşenilor este pe primul loc.

“Sănătatea argeșenilor este mai presus de orice atacuri politice! Nu mă voi lăsa intimidat de toate jocurile îndreptate împotriva mea după ce am dispus controale în Spitalul de Urgență Pitești. Controalele vor continua!”

Sunt aici în calitate de prefect și vreau să transmit clar faptul că îmi voi face treaba, chiar dacă pare că acest lucru deranjează conducerea Consiliului Județean Argeș. Mesajul meu este unul ferm, în sistemul medical argeșean sunt probleme mari și acest lucru nu mai poate continua.
Am primit multe sesizări referitoare la Spitalul de Urgență Pitești și nu puteam ignora acest lucru. Am auzit cu toții expresia că cel mai bun spital din Argeș este autostrada spre București. Nu trebuie ascunsă mizeria sub preș, trebuie scoasă la suprafață și să căutăm rezolvări.
Lucrurile nu pot continua în maniera în care au fost până acum. Nu am spus nicicând faptul că se dărâmă spitalul. Nu m-am isterizat și nu am exagerat. Totul a fost transmis prin comunicate de presă obiective și bazate pe ceea ce au constatat echipele de control formate din specialiști în control. Și voi continua să informez opinia publică. Argeșenii au dreptul să știe ce se întâmplă cu banii publici care sunt ai lor.
Mă așteptam ca liderii Consiliului Județean Argeș să își dorească o colaborare, să vrea să afle punctele slabe ale unității spitalicești pe care o administrează, nu să arunce totul pe jocuri politice care nu există. Pe oameni nu asta îi interesează. Ei vor serviciile medicale de calitate și asta ar trebui să li se ofere.
Controalele vor continua și mă aștept ca reprezentanții Consiliului Județean Argeș să inceapă sa se gandeasca in mod serios ca argesenii au dreptate, iar problemele trebuie remediate”, transmite prefectul Radu Perianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *