ROBERT LICU ESTE NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI DACIA MIOVENI 2012

Sport

Echipa de handbal din Mioveni are un nou antrenor principal. Robert Licu a preluat conducerea tehnică a echipei argeşene.

Profesorul Robert Ioan Licu, 53 de ani, antrenor maestru cu specializarea handbal, a semnat cu CS Dacia Mioveni 2012 pentru preluarea băncii tehnice a echipei de handbal.

Robert Licu, fostul inter dreapta al Naționalei României, este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naționale, cu 1054 de goluri în 254 de selecții. Are o vastă experiență ca jucător, fiind dublu campion național, câștigător a două Cupe ale României, dar și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial cu echipa națională.

Robert Licu s-a remarcat și la echipe de club. În România a activat la Dinamo București și Universitatea Craiova, iar în Germania a jucat 12 ani (peste 2000 de goluri înscrise), făcând carieră la o echipă de talie, precum Magdeburg. A mai jucat la Eisenach și Scwerin, iar în palmares are Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei.

Robert Licu și-a început cariera de antrenor în Germania, cu juniorii E, D, C de la Magdeburg și SV Post Schwerin. A fost antrenor federal FRH între 2007-2009, a antrenat CSM București în 2011 și 2013, a fost secundul naționalei masculine în 2014 și antrenor principal la Rapid București, în sezonul 2018-2019, reușind să promoveze echipa în Liga Florilor. În 2020 a fost antrenor secund la naționala feminină.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *