Reținut după ce a condus fără permis, în Argeș

Stiri

În ziua de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Slobozia, care conducea un autoturism, pe DJ 679C, pe raza localității Izvoru, fără a poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Argeș, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, autoturismul condus de tânăr figura cu înmatricularea suspendată și avea montate plăcuțele de înmatriculare ale unui altui autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărei numere de înmatriculare au fost retrase, efectuându-se cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.


După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. (Foto descriptiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *