Răfuială în centrul Piteștiului! Doi tineri au fost loviți fără milă

Generale

Scandal în toată regula în centrul Piteștiului. Doi tineri au fost loviți cu bestialitate de către grup de adolescenți. Conflictul a fost oprit chiar de oamenii legii.

„În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul unei patrule auto a Poliției Municipiului Pitești – Secția 1 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului, au observat, de la depărtare, o stare conflictuală între mai multe persoane.

Politiștii în cauză s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat cu operativitate spre locul evenimentului, ocazie cu care mai multe persoane au părăsit zona, fără a fi identificate.

La fața locului polițiștii au găsit două persoane, doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ce prezentau leziuni.

Din relatările verbale ale acestora a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de mai mulți tineri, pe care nu îi cunosc.

Acestora li s-a adus la cunoștință faptul că au dreptul de a depune plângere penală în termenul legal.

Întrucât cei doi tineri prezentau leziuni, la fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care i-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.” – informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *