Punctul secundar de Permise și Înmatriculări Câmpulung este funcțional!

Generale

Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere și reprogramarea la traseu sunt posibile de marți, 9 aprilie, la Câmpulung, anunță prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

„De marți, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor și preschimbarea permiselor, fără să mai vină la Pitești. Așadar, persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare și vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de polițiști. Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile.

Preschimbarea permiselor se va face pe loc. La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere.

Reprogramarea la traseu pentru candidații care vor avea nevoie de acest lucru la Câmpulung se va face tot la acest punct secundar. Nu va mai veni nimeni la Pitești pentru reprogramare. Serviciul se va face pe loc. Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center din strada I.C.Brătianu, nr. 6.” – a declarat prefectul județului Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *