Polițiști BĂTUȚI de către doi deținuți ce încercau să evadeze!

Stiri

Caz incredibil în Vrancea. Doi polițiști au fost snopiți în bătaie chiar în arestul IPJ Vrancea de doi deținuți care încercau să evadeze. Unul era arestat pentru o crimă șocantă, iar al doilea un recidivist care a mai făcut închisoare pentru furturi. 

Doi agenți de la Poliția Vrancea au fost snopiți în bătaie în arest chiar de către doi deținuți care voiau să evadeze. Într-un final, agresorii au fost imobilizați și cazul este cercetat de procurori.

Întreg scandalul a pornit în jurul orei 2.20 după ce un bărbat aflat în arestul IPJ Vrancea ar fi cerut să aibă acces la toiletă. Când a deschis ușa celulei, deținutul s-a năpustit asupra agentului de Poliție. Imediat, în sprijinul primului agent a venit și un alt coleg, dar și acesta a fost lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele de către deținutul care a cerut să fie lăsat la toaletă, dar și de către colegul lui de celulă. În sprijinul celor doi polițiști au intervenit și alți colegi pentru a aplana conflictul, iar cei doi deținuți au fost imobilizați. Cei doi deținuți sunt acum cercetați pentru tentativă de evadare și ultraj.

Unul dintre aceștia, cel care a avut și ideea de a evada, este arestat preventiv pentru omor, în timp ce cel de-al doilea este în arest pentru mai multe furturi mărunte, dar și pentru evadare. Acesta din urmă era arestat preventiv și în iarna acestui an când, împreună cu un alt coleg de celulă, sub pretextul că vrea să ducă gunoiul în curte, au reușit să evadeze pentru câteva ore, fiind prinși în zona Pieței Moldovei din Focșani, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *