Pitești: Reținut după ce a furat dintr-un complex comercial

Stiri

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt și au identificat și reținut un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.
Din cercetări s-a stabilit că, la data de 14 decembrie 2023, profitând de neatenția angajaților, bărbatul ar fi sustras un parfum din incinta unui magazin situat într-un complex comercial din municipiul Pitești.
În urma activităților efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus, cu ajutorul polițiștilor Poliției Municipiului Câmpulung, în baza unui mandat de aducere, la sediul poliției, pentru audieri.
După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior, fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, transmite IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *