Pitești: Bărbat de 30 de ani, găsit mort în mașină

Stiri

Un bărbat de 30 de ani a fost găsit mort în propria mașină. Totul s-a întâmplat pe o stradă din municipiul Pitești, iar în urma tragediei, oamenii legii au deschis un dosar penal.

„În seara zilei de 8 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani.

Pentru primele măsuri, la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă a acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.” – transmite IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *