Miss Venezuela s-a stins din viață la doar 26 de ani!

Stiri

Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, s-a stins din viață la doar 26 de ani. Tânăra a murit după ce a adormit la volan și a intrat cu putere în mașina aflată în fața ei.

Miss Venezuela 2023 a murit. Paramedicii au ajuns la fața locului și au încercat să o resusciteze. Din nefericire, tânăra a murit în drum spre spital. Mama Arianei a spus că fiica ei suferea de oboseală cronică.

”Au resuscitat-o și apoi a făcut un atac de cord. Au reînviat-o, dar a murit când au dus-o la spital pentru îngrijirea traumelor. Fata mea a adormit, era obosită”, a declarat mama ei.

Apropiații Arianei cred că și-a prevestit moartea. În urmă cu câteva săptămâni a postat un clip video pe pagina sa de Instagram și a scris ”Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare pentru că sunt întotdeauna în videoclipuri, nimeni altcineva nu o face”.

Ariana Viera urma să-și reprezinte țara natală la concursul Miss America Latină a Lumii 2023 din Republica Dominicană în octombrie. De asemenea, urma să participe și la Miss World anul acesta și să îşi facă debutul într-o prezentare de modă din New York.

Presa locală a spus că tatăl victimei, care locuiește în Peru, a încercat să obţină o viză la timp pentru înmormântarea fiicei sale, pe 16 iulie, dar i s-ar fi eliberat documentul cu o zi prea târziu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *