Minor reținut după ce a furat din mașini

Stiri

În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările în mai multe cauze penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează cercetări sub aspectul săbârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat (trei acte marteriale).

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 08 mai a.c., în intervalul orar 21:30-22:00, o persoană necunoscută, identificată ulterior ca fiind un minor de 16 ani, din Merișani, ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 3 autoturisme parcate pe raza comunei Bascov, cu intenția de a sustrage bunuri.

Anterior, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au stabilit, în cadrul cercetărilor efectuate în alte cauze penale, că în cursul zilei de 07 mai a.c., același minor ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 4 autoturisme parcate pe raza municipiului Pitești, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 120 de lei.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, minorul de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *