Minivacanță în siguranță. Polițiștii argeșeni sunt la datorie!

Stiri

În perioada 30 aprilie – 06 mai, efectivele au fost suplimentate, pe toate domeniile de activitate, ajungând, astfel, la o medie zilnică de aproape 350 de polițiști. Prin acest lucru, Poliția Argeș își dorește ca toți argeșenii să se poată bucura de minivacanță și sărbători în liniște.

Pe lângă siguranța deplasărilor pe drumurile publice, asigurată de peste 70 de polițiștii rutieri aflați, zilnic, la datorie cu 15 aparate radar, acționează și polițiștii cu atribuții privind ordinea publică (medie zilnică de peste 200), alături de cei din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Oamenii legii vor avea în atenție:

  • siguranța deplasării pe drumurile publice;
  • fluidizarea traficului rutier pe principalele artere de circulație;
  • prevenirea faptelor contra patrimoniului (săvârșite prin nesocotirea încrederii sau prin însușirea pe nedrept);
  • prevenirea actelor de comerț ilicit și respectarea normelor sanitar veterinare, împreună cu structurile specializate;
  • prevenirea faptelor care aduc atingere vieții și integrității fizice.

Cele mai multe efective vor fi la datorie în ziua, precum și în noaptea de Învierea Domnului, când vor acționa peste 400 de polițiști.

În cursul zilei de 01 mai, se va acționa în locurile pretabile pentru organizarea de picnicuri, în acțiuni comune cu jandarmii argeșeni și cu reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu, dar și cu alte structuri, iar acțivitățile din noaptea de Înviere vor fi concentrate în zona lăcașelor de cult unde se preconizează participarea unui număr mare de persoane.

Prin aceste activități reprezentații M.A.I. își propun să asigure un climat optim de ordine și siguranță publică, pentru ca argeșenii să se bucure, în liniște, de însemnătatea sărbătorilor. Polițiștii argeșeni vă doresc să aveți parte de sărbători cu pace și lumină în suflet!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *