MANELIST DROGAT LA VOLAN! Prins de autorităţi!

Stiri

Problemele nu se mai termină pentru Sorinel Copilul de Aur! În urmă cu o lună de zile, artistul ar fi fost bătut în timpul unui eveniment la care întreținea atmosfera. Potrivit informațiilor, manelistul ar fi fost agresat, după ce una dintre gazde a recurs la violență fizică, după ce artistul ar fi refuzat să mai cânte peste program. La începutul acestui an, manelistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Sorinel Copilul de Aur se numără printre cei care au făcut istorie cu piesele lor în lumea manelelor, astfel că, și în prezent, artistul este foarte apreciat de o mulțime de fani. Manelistul se bucură și de o familie frumoasă, de care este măndru. În 2017, cântărețul și aleasa inimii sale și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar împreună au două fetițe.

În ultima perioadă tot mai multe vedete sunt prinse de oamenii legii, la volan sub influența substanțelor interzise. Este și cazul lui Sorinel Copilul de Aur, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce la începutul acestui an, artistului i s-a făcut dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Pe portalul instanțelor de judecată a aprărut un dosar penal, pe numele manelistului, iar obiectul acestuia este “consumul ilicit de droguri (Legea 143/2000 art. 4)”. În ciuda cererile şi excepțiile formulate de către Alecu Cristian Sorin, căci acesta este numele real al artistului, s-a dispus trimiterea în judecată a acestuia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *