Ion Georgescu scapă de măsura arestului la domiciliu!

Stiri

Curtea de Apel Piteşti a admis, marţi, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu în cazul primarului suspendat al oraşului Mioveni, Ion Georgescu, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, cu măsura controlului judiciar, decizia fiind definitivă.

Instanţa a menţinut, în mare parte, hotărârea Tribunalului Argeş privind instituirea măsurii controlului judiciar, adăugând doar încă un martor pe lista persoanelor cu care inculpatul nu poate să ia legătura.

“Admite contestaţia formulată de (…) Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, împotriva încheierii din 3 aprilie 2024, pronunţată de Tribunalul Argeş, Secţia penală (…). Desfiinţează, în parte, încheierea atacată şi rejudecând: Impune inculpatului şi obligaţia să nu comunice direct sau indirect cu martorul Mondiru Iulian. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii”, se arată în hotărârea pronunţată de Curtea de Apel Piteşti.

Ion Georgescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în toamna anului trecut, rechizitoriul fiind înregistrat la Tribunalul Argeş pe data de 27 noiembrie. Inculpatul se afla la acel moment în arest preventiv, după ce fusese reţinut pe 5 octombrie într-un dosar privind comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, el fiind ulterior plasat în arest la domiciliu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *