Incident jenant la Spitalul Județean!

Stiri

Un incident jenant a avut loc miercuri, la una dintre cele două secţii de boli infecţioase ale Spitalului Judeţean Oradea, unde trei doctoriţe rezidente s-au luat la păruială.

Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, conduse de dr. Andrei Csep, s-au luat la păruială, miercuri, sămânţa de scandal fiind o suită de mesaje trimise de una pe grupul de WhatsApp comun.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească”, a descris scena o sursă a Bihoreanului, adăugând că după câteva minute au fost despărţite de şeful secţiei.

Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep”, a declarat sursei citate managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Contactat, la rându-i, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”, dar l-a confirmat şi a declarat că va propune o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctoriţe.

„Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie”, a spus dr. Csep, lapidar, fără a nominaliza cele trei doctoriţe rezidente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *