Evenimente cultural-educative, la Pitești!

Stiri

Centrul Cultural Pitești organizează, în această săptămână, următoarele evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

  • Dialogul cu tema „Sindromul impostorului”, în cadrul proiectului cultural-motivațional „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Mirabela Răducu, consilier în asistență socială și dezvoltare personală, eveniment care se va desfășura marți, 25 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Luna Mihai Eminescu. Fruntea Arzândă”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Educație cu iubire”, susținută de trainerul de dezvoltare personală, terapeuta și profesoara de limba și literatura franceză Laura Gabriela Nițescu, miercuri, 26 iunie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Moise, omul care l-a revelat celorlalți pe Dumnezeu; Zoroastru, primul care l-a făcut cunoscut pe Diavol”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Civilizația umană și fenomenul religios”, susținut de prof. univ. dr. Ilie Popa, președintele Fundației Culturale „Memoria”, Filiala Argeș, eveniment care va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Ioan Petru Culianu și lumea cuantică”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de jurnalistul, psihologul, scriitorul George Smeoreanu, eveniment care va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Întâlnire literară sub genericul „Lecturi de cireșar” a membrilor Asociației Creatorilor de Ficțiune, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, coordonat de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română/franceză/latină Allora Albulescu, joi, 27 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul se va desfășura sub egida Fundației literare „Liviu Rebreanu”, președinte Allora Albulescu.
  • Conferința cu tema „Arta de a ne schimba viața: perspective budiste asupra karmei”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Lumea Interioară între Mit și Știință”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, avându-l invitat pe călugărul tibetan Geshe Jampa Gelek, eveniment care va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 18:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Festivitatea de decernare a Premiilor Revistei „Argeș” pentru anul 2023, eveniment coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, vineri, 28 iunie, de la ora 13:00, în Sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *