Drifturi periculoase în giratoriu. Un tânăr de 18 ani a fost lăsat fără permis

Stiri

Un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești, a fost surprins făcând drifturi într-un sens giratoriu din Pitești. Imaginile au ajuns la Poliție, iar șoferul a rămas fără permis și a primit o amendă în valoare de 660 de lei.

„La data de 11 iulie a.c., în urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului și luării măsurilor legale care se impun.

Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, pentru comportament agresiv în conducerea unui vehicul, cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Mulțumim celor care, prin spiritul civic de care au dat dovadă, au sancționat astfel de comportamente.

Facem un apel la responsabilitate și îndemnăm toți participanții la traficul rutier, indiferent de calitatea acestora, să adopte o conduită preventivă, care să ducă la evitarea producerii accidentelor, a pagubelor materiale și a pierderilor de vieți omenești.

Poliţiştii argeșeni continuă acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.” – transmite IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *