Doliu! Un renumit om de afaceri a murit!

Stiri

Florin Pasatoiu, un afacerist din Gorj, cadru universitar Facultatea de Stiinte Sociale a Universitatii din Craiova, a decedat dupa ce a cazut cu bicicleta. El a promovat in trecut naratiuni pro-Kremlin.

Pasatoiu, 47 de ani, detinea cel mai mare parc de aventura din Gorj,  in comuna Musetesti.

Politia Orasului Bumbesti-Jiu a fost sesizata prin apel de urgenta, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Musetesti, pe partea carosabila, se afla o persoana, posibil decedata. Politistii s-au deplasat la fata locului, stabilind ca un barbat de 47 ani, din comuna Musetesti, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Musetesti, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat si a cazut. In urma cazaturii a survenit decesul barbatului“, au transmis reprezentantii IPJ Gorj.

Florin Pasatoiu era doctor in Sociologie al Universitatii din Bucuresti si era lector la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale a Universitatii din Craiova, unde preda relatii internationale si studii de securitate. A absolvit in perioada septembrie-noiembrie 2014 un curs de politica externa organizat la Moscova de Ministerul de Afaceri Externe al Federatiei Ruse.

In 2014, Florin Pasatoiu a intocmit un studiu „From Obsolete Normative to Realpolitik in the EU and Russia Foreign Policy Relation”, in care a incercat sa justifice actiunile agresive ale Federatiei Ruse prin aplicarea conceptelor scolii realiste de relatii internationale, scrie MainNews.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *