Doliu! Un primar s-a stins în urma unui accident violent pe câmp!

Stiri

Doliu în politica românească! Un cunoscut primar al României s-a stins din viață sâmbătă seară, 12 august, în urma unui accident cumplit.

Primarul Tudor Udrea s-a stins din viață în urma unui accident violent pe câmp, unde a fost prins în combina de treierat. Primarul din județul Olt ar fi fost prins în propria combină de treierat și a murit din cauza hemoragiei masive.

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc în jurul orei 20:40. Se pare că Tudor Udrea, primarul comunei Obârșia, verifica cum funcționează combina de treierat, care ar fi fost staționată, dar cu componentele de tăiere în funcțiune.

În acest moment, se pare că primarul ar fi fost prins în partea frontală a utilajului. Acesta a fost rănit grav la un picior și i-a pornit o hemoragie masivă. Martorii evenimentului nu au reușit, din păcate, să-l ajute. Echipajul medical chemat în ajutor nu a putut să-l salveze.

„La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au comunicat reprezentanții poliției locale.

Tudor Udrea era primarul comunei Obârșia, din sudul județului Olt, de peste 30 de ani. În ciuda faptului că a fost declarat, cu peste 10 ani în urmă, informator al Securității, el a fost reales la fiecare tur de scrutin, în ciuda problemelor legale cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *