Doliu! Un medic de 42 de ani a murit!

Stiri

Medicina românească este în doliu. Un medic de numai 42 de ani, de la unitatea de Primiri Urgențe – SMURD Constanța, a murit, Acesta se afla într-o benzinărie alături de soție, când subit i s-a făcut rău.

Medicul Mihai Vlad din cadrul Unității de Primiri Urgențe – SMURD Constanța a încetat din viață, în cursul zilei de duminică. Dr. Cora Mitroi Maxim a scris despre neașteptata dispariție a medicului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit colegilor săi, Mihai Vlad era dedicat salvării pacienților săi, nu puține fiind viețile pe care le-a salvat în timpul situațiilor critice de la SMURD Constanța.

„Ce zi tristă! Am aflat că Dr. Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper ca Dumnezeu să le dea putere, celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie!

Trupul neînsuflețit al colegului nostru se află începând de azi la Casa Mortuară a Cimitirului Energia de pe Baba Novac. Înmormântarea va avea loc marți, 25.07.2023, ora 12.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris medicul Cora Mitroi Maxim.

“Unul dintre oamenii cu care pot spune că am avut onoarea de la colabora s-a stins. Drum lin alături de îngeri medicului Mihai Vlad. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colectivului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră și nu ne vei lipsi din rugăciuni”, a scris la rândul său medicul Hayat Memis.

“Mult prea curând…fulgerător…/S-a stins surâsul tău molipsitor!/ Și-n răsărit de soare ai apus/ Grăbindu-te întâia oară/ Lăsând la sol timpul răpus/ Și, neștiind cât o să-l doară,/Ai decolat amețitor!”, este mesajul medicului Georgiana Drumcea la despărțirea de colegul său.

Duminică, medicul Mihai Vlad a plecat să-și aducă acasă cei doi copii, aflați în vacanță. Soția, medic în Spitalul de Urgență Constanța, era alături de acesta. În localitatea Mihail Kogălniceanu, bărbatului i s-a făcut rău subit. El a apucat să oprească mașina într-o benzinărie, acolo unde soția a sunat la 112, apoi i-a acordat primul ajutor, aceasta fiind specializată în medicina de urgență.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *