Doliu! Un fost fotbalist renumit a murit la 46 de ani!

Sport

Recent, echipa Farul Constanța a făcut apel pe Facebook la oameni să doneze sânge pentru fostul fotbalist, care suferea de o formă de cancer.

„Fost junior al clubului nostru și fost component al echipelor constănțene, Cătălin Agafiței trece printr-un moment dificil din cauza unor probleme de sănătate și are nevoie de sânge. Cei care doresc să doneze sânge sunt rugați să meargă la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, cu specificația: pentru Cătălin Agafiței, Spitalul Oncologic Colțea, București! Multă sănătate, Aga!”, a fost anunţul postat de Farul Constanţa pe reţelele sociale.

Cătălin Agafiţei şi-a făcut junioratul la FC Farul, iar apoi a jucat la mai multe echipe constănțene din eșaloanele doi și trei, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal sau CSO Ovidiu.

La aflarea veştii morţii fostului fotbalist, Farul Constanţa a postat un nou mesaj, de data aceasta unul de condoleanţe.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței.

Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi!

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, se arată pe contul clubului lui Hagi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *