Doliu! Un actor renumit a fost găsit mort!

Stiri

Tragedie în lumea filmului! Un celebru actor a fost găsit mort. Deși a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Actorul Vinod Thomas, găsit mort în mașină

Actorul Vinod Thomas a fost găsit mort în mașina parcată la un hotel de lângă Pampady din Kottayam, Kerala. Decesul actorului în vârstă de 45 de ani a fost anunțat după ce conducerea hotelului a informat că o persoană se afla de mult timp în mașina respectivă.

„L-am găsit așa în interiorul mașinii și l-am dus la un spital din apropiere. Medicii l-au examinat și l-au declarat mort”, a precizat poliția și a adăugat că trupul neînsuflețit a fost trimis la autopsie, pentru a se stabili cauza morții.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită
Cauza decesului lui Vinod Thomas nu a fost dezvăluită. Potrivit unor informații, cel mai probabil ar fi murit în urma inhalării de gaz otrăvitor din AC-ul mașinii. Polițiștii au spus că acest lucru ar putea fi confirmat doar după autopsie.
Thomas era cunoscut pentru rolurile în filme precum „Ayyappanum Koshyum”, „Natholi Oru Cheriya Meenalla”, „Oru Murai Vanth Paathaaya”, ”June”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *