Doliu! S-a stins o fostă procuroare, la 4 luni după moartea soţului!

Stiri

Astăzi, rudele, colegii și prietenii au adus un ultim omagiu procurorului Elena Gruici, fostă Popa, care s-a stins din viață după ce timp de patru luni, și-a purtat în suflet durerea pierderii soțului decedat în luna aprilie . Fosta procuroare a fost înmormântată cu multă emoție și respect în cimitirul din Moldova Veche, alături de cel al cărui suflet a învăluit-o întreaga viață.

Elena Gruici s-a născut în anul 1953, în frumosul oraș Iași, și a avut o carieră impresionantă, marcând viețile multor oameni prin devotamentul și profesionalismul său. După absolvirea Liceului Pedagogic, și-a continuat studiile la Academia Militară, unde a devenit ofițer în Ministerul Apărării Naționale. Cu timpul, pasiunea sa pentru lege și justiție a condus-o să urmeze Facultatea de Drept din București, unde și-a consolidat cunoștințele juridice.

Cariera sa a început în orașul Pitești, unde și-a adus contribuția ca procuror. Cu o etică exemplară și o determinare neclintită, Elena Gruici a devenit cunoscută pentru abordarea sa riguroasă și echitabilă a cazurilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *