DOLIU! S-A MAI STINS O STEA DIN LUMEA TEATRULUI!

Generale

Este doliu în teatrul românesc, după ce Uniunea Teatrală din România (UNITER) a făcut tragicul anunț. Despre cine este vorba, de fapt?

Uniunea Teatrală din România (UNITER) a anunțat trecerea în neființă a regizorului Nicolae Scarlat, în vârstă de 82 de ani. Tragicul eveniment s-a petrecut cu o lună înainte ca acesta să împlinească vârsta de 83 de ani.

„A plecat dintre noi regizorul NICOLAE SCARLAT, personalitate marcantă a breslei teatrale românești (26.08.1940 – 18.07.2023)”, se arată într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Uniunea Teatrală din România (UNITER) mai spune că Nicolae Scarlat a colaborat cu multe instituții importante, devenind mereu dovadă de devotament și profesionalism.

„A colaborat cu numeroase instituții de renume din țară, devenind, astfel, cunoscut pentru devotamentul și profesionalismul său: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (unde a și fost director adjunct o perioadă de timp), Teatrul Nottara, Teatrul Mic, Teatrul Bulandra, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Tineretului Piatra Neamţ, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi, Teatrul Naţional Cluj-Napoca”, se mai arată în mesajul de pe rețelele de socializare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *