Doi tineri promițători, transferați de FC Argeș!

Sport

Doi tineri de mare perspectivă sunt noile transferuri ale echipei FC Argeș. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului piteștean.

„Denis Oncescu este un tânăr portar, în vârstă de 19 ani, de1.87 m. Sezonul trecut la Concordia Chiajna, echipă la care a bifat 25 de prezențe. A debutat la seniori pentru Dinamo, în sezonul 2022/23, pe când formația bucureșteană activa în divizia secundă. A apărat atunci în 18 meciuri în toate competițiile, în 7 dintre acestea reușind să nu încaseze niciun gol. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 250.000 euro. A făcut parte din lotul României U20 pentru turneul U20 Elite League, fiind rezervă neutilizată în 4 partide. 

Raul Ailenei este un tânăr de mare viitor care vine de la Ripensia Timișoara. Are 17 ani și evoluează pe postul de mijlocaș central, fiind un veritabil nr. 8. Piciorul său de bază este stângul. Are 1.83 m înălțime și cântărește 74 kg. A fost în vederile croaților de la NK Osijek, echipă care l-a remarcat după turneul International Vest Liga. Mult succes în tricoul alb-violet!” – transmite conducerea alb-violeților.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *