Dima și-a sărbătorit ziua de naștere alături de pompieri! Visul băiețelului este să devină și el salvator la rândul lui!

Stiri

Dima, un băiețel din Botoșani care locuiește chiar lângă Detașamentul de Pompieri, își petrece timpul cu ochii ațintiți pe fereastră, urmărind fiecare mașină de pompieri care pleacă la intervenții. Visul său e să devină și el salvator atunci când va fi mare.

Mă văd în costum de pompier și îmi imaginez că eu conduc autospecialele. Atunci când aud sirenele, îmi rog părinții să mă lase la geam pentru a le privi și sunt fericit. Abia aștept să cresc să devin salvator!”, a spus Dima, potrivit botosaninews.ro.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a aflat povestea micuțului, iar pompierii i-au făcut o supriză, miercuri, când a împlinit 4 ani. Micuțul a pășit emoționat pe poarta subunității, nerăbdător să urce în toate autospecialele, ale căror denumire le știa pe de rost.

De ziua lui, s-a simțit ca un adevărat salvator. A primit uniformă și cască de protecție, a salutat ca un militar, a dat mâna cu noii săi colegi, a urcat în toate autospecialele și a pus toate întrebările care i-au trecut prin minte.

În timp ce se bucura de această experiență, pompierii-alpiniști i-au pregătit o surpriză. Au ascuns tortul într-o cutie metalică și l-au invitat pe Dima să urce pe acesta ca și când ar fi pe un podium. După ce s-au asigurat că sărbătoritul nu se teme de înălțime și este în siguranță, l-au urcat și coborât cu tiroliana. La sol, ca prin magie, a primit tortul. Băiețelul a suflat în lumânare și și-a pus o dorință, cu voce tare: Vreau să devin pompier!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *