DE NECREZUT! Un Lamboghini a luat foc pe autostradă şi s-a făcut scrum!

Stiri

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă, pe autostrada A8, în zona Sulzemoos, o localitate aflată în districtul Dachau, landul Bavaria, Germania. Bărbatul de 37 de ani se deplasa spre Stuttgart când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea, s-a izbit violent de terasament și s-a oprit la aproximativ 400 de metri. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul a luat imediat foc, iar martorii spun că fumul putea fi văzut de la kilometri depărtare.

Poliția presupune că mașina circula cu mult peste 200 de km/oră, în momentul accidentului, relatează Bild. Din fericire, șoferul, deși grav rănit, a reușit să iasă singur din mașină. Tânărul a fost transportat de urgență cu un elicopter la spitalul Murnau. Tot acolo a ajuns și pasagerul din dreapta sa, în vârstă de 48 de ani. Acesta a suferit răni ușoare și nu a avut nevoie de spitalizare.

Potrivit pompierilor, incendiul a aprins și terasamentul, de-a lungul autostrăzii, pe aproximativ 300 de metri, și a fost nevoie de aproape 10.000 de litri de apă, pentru a îmblânzi flăcările. În timpul operațiunii, autostrada a fost închisă, formându-se kilometri de ambuteiaje.

Polițiștii estimează prejudiciul total la peste 300.000 de euro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *