CS Mioveni, aproape de o despărțire de Schumacher!

Sport

Varianta conform căreia Constantin Schumacher va continua pe banca echipei CS Mioveni este tot mai puţin probabilă. Sunt informaţii cărora, Schumi este aproape de a semna cu cei de la Şelimbăr, echipă care în stagiunea trecută a fost pregătită de Claudiu Niculescu şi a reuşit să se califice în play-off.

„(N.r. – Este adevărat că sunt discuții între tine și CSC Șelimbăr?) Da, este adevărat, dar în acest moment sunt legat prin contract de CS Mioveni. Am tot discutat pe parcursul acestei săptămâni, ajunsesem la concluzia că vom continua colaborarea, dar în cele din urmă a venit interesul din partea Șelimbărului.

(N.r. – Contractul tău cu Mioveni nu s-a încheiat? Nu erai la final de acord cu echipa?) Ba da, dar s-a prelungit automat după îndeplinirea obiectivului pe care l-am stabilit. Acordul dintre mine și Mioveni s-a prelungit automat.

Sper să ajungem la un numitor comun și să reziliem, dar până acum nu ne-am înțeles. Dragoste cu sila nu se poate, iar atunci sper să ne înțelegem și să ne despărțim în condiții bune, să ne strângem mâna, în relație de prietenie” – a declarat Constantin Scumacher, conform liga2prosport.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *