Copil de 12 ani, găsit MORT în sufrageria casei sale!

Stiri

Un copil de 12 ani a fost găsit mort în sufrageria casei în stare avansată de putrefacție. Tatăl minorului este căutat de poliție, scrie Mirror.

Cadavrul lui Jacarie Robinson a fost descoperit pe 10 octombrie în Milwaukee, în statul Wisconsin. Tatăl său, Romuan J. Moye, în vârstă de 45 de ani, este căutat de autorități, care au emis un mandat de arestare pe 14 octombrie, fiind acuzat, printre altele, de neglijență care a dus la deces.

Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Milwaukee l-au găsit pe băiat într-un complex de apartamente și au declarat că se afla într-o „stare avansată de putrefacție”.

Poliția a fost chemată de unul dintre fii bărbatului, în vârstă de 22 de ani, numit doar JM, care le-a spus ofițerilor că, de obicei, cei trei frați mai mici ai săi locuiau împreună cu tatăl.

Poliția a declarat că JM a mers la apartament pe 10 octombrie. „A intrat în locuință și s-a uitat în jur, dar nu era nimeni acasă. JM s-a întors în reședință pentru a căuta niște lucruri. În timp ce a intrat în sufragerie a observat un picior pe podeaua sufrageriei. A început să țipe și a văzut că fața fratelui său mai mic era acoperită de larve”.

Anchetatorii au spus că apartamentul în care a fost găsit minorul avea „un miros copleșitor de mucegai, fecale și putregai”. O autopsie a corpului lui Jacarie a constatat că acesta avea coaste rupte și alte fracturi recente, dar și că avea doar 24,5 kg.

Fratele mai mare al minorului a mărturisit poliției că minorul arăta „extrem de slab” încă din luna august, ultima dată când l-a văzut în viață. Acesta și-a descris tatăl ca fiind un om aspru, dar care apela la pedepsele fizice destul de rar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *