Balul la Liceul „Iulia Zamfirescu”- un eveniment fastuos

Stiri

Momente de magie pentru elevii, dar și pentru profesorii prestigiosului Licru Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, o unitate etalon în ceea ce înseamnă învățământul argeșean. In weekend a fost organizat mult așteptatul Bal al Bobocilor, eveniment ce a impresionat prin invitati de renume.. Pe scenă a urcat Ștefania Vorovenci. Tânăra a fost elevă a acestui liceu și a a castigat notorietate prin prestația ei la Vocea României.

Atmosfera a fost intretinuta si de artistul Vescan. Piesele acestuia au devenit hituri, iar elevii din Mioveni s-au bucurat din plin de prezența  acestuia.  Cu totii au dansat și au cântat împreună cu celebrul artist.

Ca oorice Bal al Bobocilor, cel mai așteptat moment a fost legat de decernarea titlurilor de Miss și Mister. Tinerii care au râvnit la aceste titluri au trebuit să treacă prin patru probe. Și anume proba prezentării, proba surpriză, proba de talente și cea a ținutei de seară.

Emoțiile au atins cote de neimaginat în momentul în care au fost anunțați marii câștigători. Titlul de Mister Boboc a ajuns la Călin Dumitru, în timp ce Roxana Tudor a obținut titlul de Miss. Cu toții au fost aplaudați, felicitați și au trăit momente unice.

https://youtu.be/2Vugb0R2HmM


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *