Argeșean salvat în ultima clipă! A fost la un pas de moarte după ce s-a înecat cu un măr

Stiri

Un bărbat din Argeș a trecut prin momente dramatice după ce s-a înecat cu o bucată de măr. În vârstă de 69 de ani și locuind în localitatea Călinești, județul Argeș, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator din cauza incidentului, relatează stiripesurse.ro.

Salvatorii au intervenit rapid, iar bărbatul a fost supus manevrelor de resuscitare. Medicii și paramedicii de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă au reușit să extragă bucata de măr care blocase căile respiratorii ale bărbatului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a raportat: „La sosirea echipajului SMURD, personalul SAJ efectua manevre de resuscitare pacientului. Cu ajutorul unui accesoriu special, a fost extrasă o bucată de măr, iar manevrele de resuscitare au continuat până când eforturile comune ale salvatorilor au restabilit funcțiile vitale ale bărbatului.”

După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la spital pentru tratament și supraveghere medicală suplimentară. Din fericire, intervenția promptă a echipajului medical i-a salvat viața.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *