Argeșean reținut de polițiști după ce și-a lovit concubina

Stiri

În ziua de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care cercetările s-au desfășurat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 20 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni, o femeie de 28 de ani ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 34 de ani, din Mioveni.

Imediat după producerea incidentului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, ca urmare a parcurgerii procedurii specifice. De asemenea, persoana vătămată a prezentat un certificat medico-legal, prin care au fost evaluate leziunile suferite în urma agresiunii.

În ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 aprilie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, persoanei vătămate i-au fost asigurate măsuri specifice de protecție socială, de către Direcția de Asistență Socială Mioveni, informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *