Argeș: Un camion s-a răsturnat și a luat foc

Stiri

Un accident rutier urmat de incendiu s-a produs, noaptea trecută, pe DN 7, în localitatea Drăganu, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Drăganu, un autocamion s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cabina acestuia a luat foc.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Serbia, care conducea un ansamblu auto, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în localitatea Drăganu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat într-o râpă în afara părții carosabile. În urma accidentului, ansamblul auto a luat foc.

Conducătorul autovehiculului a fost rănit ușor și a fost evacuat din cabină. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. De asemenea, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internat.

Traficul rutier a fost blocat, pentru a permite echipajelor de pompieri să stingă incendiul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs” – informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *