Argeș: Gest rușinos al unui individ de 55 de ani. Bărbatul a fost reținut

Stiri

Un bărbat de 55 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a furat două ghiozdane din apropierea unei unități de învățământ, din localitatea Budeasa.

„În ziua de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale) și au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din comuna Optași-Măgura, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 02 aprilie a.c., în timp ce se afla în localitatea Budeasa, ar fi sustras, din aproprierea unei unități de învățământ, două ghiozdane în care se aflau bunuri personale și rechizite.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bunurile au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanelor vătămate.” – transmit reprezentanții IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *