Argeș: Autoturism acroșat de tren

Stiri

Un incident neobișnuit a avut loc, în această dimineață, în comuna argeșeană Merișani, unde un autoturism a fost acroșat de tren. Din fericire, nu au existat victime.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe raza localității Merișani, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, din zona Dobrogostea, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de o locomotivă, care se deplasa pe ruta Curtea de Argeș – Pitești.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni.

Conducătorul auto și conductorul mijlocului de transport feroviar au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare.

În urma abaterii constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.” – transmite IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *