Apel umanitar! Ioana are nevoie de ajutorul nostru!

Stiri

Mama, Bîrsan Bianca, și tatăl, Bîrsan Ionel, sunt doi tineri care s-au luptat zi de zi, ceas de ceas, alături de micuța lor îngeraș, Natalia Ioana, care la doar 6 ani a fost diagnosticată cu Neuroblastom de gradul 4. După 9 luni de tratament intens în România, familia a decis să își continue lupta la Clinica Bambino Gesu din Italia, un loc unde speră că Natalia va avea parte de cel mai bun tratament posibil.

Cu începutul noului an școlar, Natalia Ioana ar fi trebuit să se bucure de primul ei clopoțel, să descopere bucuriile și emoțiile ce vin odată cu această etapă. Din păcate, îngerașul se luptă cu o boală nemiloasă, însă cu dăruire și susținută de iubirea necondiționată a părinților ei, continuă să lupte zi de zi pentru viață.

În aceste momente grele, mama Bîrsan Bianca împărtășește cu o voce tremurândă: „Fiecare zi este o bătălie, o luptă pe care suntem determinați să o câștigăm. Ioana este inima noastră, puterea noastră, și vom face tot ce este uman posibil pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Este un drum lung și greu înainte, iar sumele necesare tratamentului se ridică la 18.000 de euro pe an. Avem nevoie de ajutorul vostru, de sprijinul vostru, pentru a putea aduna această sumă. Natalia Ioana are nevoie de noi toți pentru a avea o șansă la vindecare.”

În acest sens, familia a demarat o campanie de strângere de fonduri, rugându-se ca oamenii cu suflet mare să contribuie, fiecare după posibilități, pentru a aduna suma necesară tratamentului costisitor. Este o luptă contra cronometru, o luptă pentru viață, pentru zâmbetul Nataliei Ioana.

Haideți să ne unim forțele și să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă. Haideți să donăm, să împărtășim și să oferim speranță și credință. Pentru Natalia Ioana, pentru un viitor plin de zâmbete și pentru șansa de a crește sănătoasă și fericită.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele IOANA BIRSAN


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *