Alin Chiţa, noul antrenor principal al echipei CS Mioveni

Sport

CS Mioveni i-a găsit înlocuitor lui Constnatin Schumacher. Noul principal al formaţiei argeşene este Alin Chiţa.

„Începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei noastre este Alin Chița. Acesta va face, momentan, echipă cu secundul Cristian Tănase și cu antrenorul de portari, Iulian Ilie. În scurt timp, băncii tehnice i se va alătura un antrenor secund, sau un preparator fizic.

Alin Chița s-a mai aflat pe banca echipei noastre, în sezonul 2013-2014 ca secund, dar și la echipa de juniori reprublicani. Chița și secundul Tănase au mai lucra împreună, din aceeași postură, la echipele CSM Focșani și CSM Alexandria.

Celor doi și noului staff le urăm BUN VENIT și SUCCES! Noua conducere tehnică s-a alăturat deja echipei, care s-a reunit săptămâna trecută.

Clubul nostru s-a despărțit zilele trecut de Constantin Schumacher, în condții amiabile, după ce tehnicianul, aflat la primul pe banca CS Mioveni a reușit o calificare în play-off și a jucat barajul de promovare în Superliga. Îi mulțumim, fostului nostru antrenor principal pentru munca depusă și îi urăm succe în continuare”, transmite conducerea clubului CS Mioveni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *