Actrița Emilia Popescu, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești

Stiri

Filarmonica Pitești organizează vineri, 14 iunie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital. Invitata moderatorului Mădălin Voicu Jr este actrița Emilia Popescu, tema ediției fiind „Viața sub reflector și soare”.

Actriță a Teatrului Național București, Emilia Popescu a moștenit dragostea pentru scenă din familie, mama a fost balerină și coregraf, iar tatăl, actor la operetă. A absolvit, în 1988, Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București, la clasa profesorilor Olga Tudorache și Florin Zamfirescu. Este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru, film și televiziune. Dintre rolurile interpretate în teatru menționăm: „Pescărușul”, „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, „Opera de trei parale”, „Preșul”, „Trei surori”, „Străini în noapte” ș.a. Sunt de neuitat interpretările din filmele „Moromeții”, „În fiecare zi mi-e dor de tine”, „Lilialul înflorește a doua oară”, „Divorț din dragoste”, „Timpul liber”, „Lasă-mă îmi place: Camera 609” etc.

Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe https://www.bilete.ro/…/conferinta-emilia-popescu-14…/, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *