ACCIDENT RUTIER! Impact puternic între o mașină și o autospecială de poliție!

Stiri

O maşină de poliţie aflată în urmărirea unui şofer care circula cu o viteză de 120 km/h în staţiunea Mamaia a fost implicată într-un accident rutier duminică seară, transmite news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul Rutier au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 km/h.

“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, efectuând viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. Autospeciala de poliţie a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, şoferul acestuia fiind uşor rănit”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Evenimentul rutier a avut loc în staţiunea Mamaia. Şoferul rănit a fost transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *