Accident mortal în Argeș. Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața

Stiri

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 24 de ani din Popești. Acesta și-a pierdut viața după ce a căzut cu scuterul.

„În cursul nopții, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier în care un conducător al unui scuter s-ar fi autoaccidentat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, care conducea un moped pe str. Morii de pe raza localității de domiciliu, fără a purta echipament de protecție, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, constatând decesul. Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției a rezultat că cel în cauză nu figurează ca posesor de conducere.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art.192 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.” – transmit reprezentanții IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *