Accident între două autoturisme în Pitești

Stiri

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Câmpului din Pitești, s-a produs un eveniment rutier între două autoturisme, în urma căruia unul dintre ele s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care, din verificările preliminare, au stabilit faptul că, o femeie de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism din direcția strada Câmpului către bulevardul Calea Drăgășani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din direcția Calea Drăgășani către Moșoaia, de o femeie de 45 de ani, din Pitești. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 45 de ani, care a fost transportată la spital. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *