ACCIDENT ÎN ITALIA! O ROMÂNCĂ A LOVIT UN MEDIC NEUROLOG CU MAŞINA!

Stiri

Un medic neurolog în vârstă de 51 de ani, Giancarlo Zito, a fost lăsat să moară, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe o stradă din Roma, Italia. Femeia care a provocat această tragedie este o șoferiță româncă, care a fugit de la fața locului, lăsându-l pe medic să moară. Femeia s-a predat a doua zi, spunându-le carabinierilor că nu a realizat că a lovit pe cineva. Totuși, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și declarațiile martorilor oculari au contrazis spusele româncei, conform informațiilor transmise de Roma Today.

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de luni, la aproximativ ora 8:3. Accidentul s-a produs via Casale di San Pio V, la câțiva pași de piazza Carpegna, în cartierul Aurelio din Roma.

Victima este un medic și cercetător pe nume Giancarlo Zito. Acesta mergea pe motocicleta sa și venea din spre via Aurelia Antica atunci când a fost lovit din plin și spulberat de un Ford vișiniu la volanul căruia se afla romanca. Bărbatul a pierdut controlul și s-a izbit puternic de peretele unei clinici private, care era situată pe cealaltă parte a drumului.

La locul accidentului au ajuns rapid echipaje de prim-ajutor. Medicii au făcut eforturi pentru a-l readuce la viață, dar din păcate totul a fost în zadar, deoarece bărbatul în vârstă de 51 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Românca responsabilă pentru producerea tragediei a continuat să conducă, fugind de la fața accidentului, iar a doua zi s-a prezentat la secția XIII Aurelio a Poliției din Roma, însoțită de un avocat. Acum, aceasta este cercetată pentru omor rutier, cu toate că a încercat să scape de această acuzație spunându-le polițiștilor că nu a știut că l-a lovit pe motociclist. Totuși, martorii sunt de altă părere.

„Am văzut-o oprindu-se, s-a uitat și apoi a plecat”, spune un bărbat care a văzut tot ce s-a întâmplat, potrivit la Repubblica.

Și imaginile filmate de camerele de supraveghere confirmă spusele martorilor. Filmarea o arată pe femeie cum, după ce-l lovește în plin pe italian, coboară din mașina vișinie și îl vede pe bărbat întins la pământ. Doar că, în loc să sune după ajutor, femeia se urcă din nou la volan și demarează în trombă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *