ACCIDENT! Doi pietoni au fost OMORÂȚI de un șofer!

Stiri

Polițiștii de la IPJ Cluj au făcut precizări despre accidentul cu 2 morți de la Jucu de marți dimineață.

“Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice”, au spus polițiștii.

Șoferul autoutilitarei avea viteză și a oprit mașina după 100 m de trecerea de pietoni. Una din victime a fost târâtă 100 m, cealaltă 35 de m.

ISU Cluj a precizat că echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, în vârstă de aproximativ 60 de ani, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator.

Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *