ACCIDENT CUMPLIT PE A1! Un bucătar renumit a murit!

Stiri

Tragedie pe Autostrada București-Pitești: Unul dintre cei mai mari bucătari din România și soția sa au murit într-un accident de circulație șocant. Mașina în care se aflau a fost străpunsă de o bară metalică, iar din fericire, copilașul lor de 5 ani a supraviețuit.

Evenimentul tragic a avut loc miercuri, la kilometrul 74 al Autostrăzii A1, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița. Autoturismul în care se afla cuplul a lovit glisiera mediană a autostrăzii și a fost străpuns de o bară metalică.

La fața locului, au intervenit rapid echipele de salvare din cadrul Detașamentului Găești, cu o autospecială pentru stingere echipată cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița. Din păcate, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, cei doi soți fiind declarati decedați. În schimb, copilul lor de trei ani, care nu era prins în mașină, a scăpat nevătămat și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *