A murit înainte de a afla că a luat Bac-ul cu peste 7. Visa să devină polițist

Stiri

În noaptea de 7 spre 8 iulie 2024, viața unui tânăr de 18 ani s-a încheiat brusc. Tânărul, proaspăt absolvent al Liceului Vocațional „Nicolae Titulescu” din Slatina, a decedat într-un accident rutier pe strada Oituz.

Un viitor promițător, spulberat

Alexandru Matei a obținut o medie de peste 7,30 la examenul de Bacalaureat, rezultat ce îi deschidea calea către un viitor luminos. Ambițios și dedicat, Alexandru se pregătea pentru admiterea la școala de poliție, un vis pe care dorea să-l transforme în realitate. Înainte de a începe drumul către o carieră în forțele de ordine, tânărul plănuia să se bucure de o vacanță bine meritată la mare, alături de prieteni.

Noaptea fatală

În noaptea de duminică spre luni, Alexandru se afla într-o mașină alături de foști colegi de liceu, când șoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul vehiculului și a lovit un stâlp de iluminat. Impactul a fost devastator. Alexandru, aflat pe locurile din spate, a suferit leziuni fatale. Alți doi pasageri au fost răniți și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *