A FUGIT DE LA PROPRIA NUNTĂ!

Generale

De-a lungul timpului au avut loc o mulțime de situații ciudate la nunți, dar una întrece orice imaginație. Un bărbat și-a părăsit propria mireasă la nuntă, când a văzut cine a intrat pe ușă. Ce a urmat apoi este de nedescris, invitații au rămas cu gura căscată.

O întâmplare extrem de ciudată a avut loc la o nuntă din India.

Un bărbat a plecat de la propriul său eveniment după ce a văzut că acolo a apărut și… soția.

Femeia era însoțită de câțiva ofițeri de poliție, după ce-l reclamase pe bărbat. Cei doi nu mai aveau o relație bună, motiv pentru care ginerele s-a gândit să-și încerce norocul cu altă femeie. Astfel, cei doi au ajuns în ziua cea mare, dar nu s-au putut bucura prea mult.

Când a văzut cine și-a făcut apariția la nuntă, Syed a fugit prin ușa din spate a localului. Acesta nu și-ar fi rezolvat problemele cu fosta soție, dar tot s-a angajat într-o altă relație.

Syed și Sana Samreen, medic de profesie, s-au căsătorit în 2019. Așa cum este tradiția în India,

familia miresei trebuie să ofere ginerelui o sumă de bani, însă aceasta nu a ajuns și la bărbatul care a făcut o altă nuntă.

Pentru că a venit pandemia, familia fostei lui soții nu și-a mai permis să îi ofere banii pe care el și-i dorea. Totuși, fratele medicului are explicație clară pentru cele întâmplate.

Pentru că Syed nu a mai muncit și nu a mai avut niciun venit, socrii au fost nevoiți să îi suporte toate cheltuielile.

„Pe timpul pandemiei, el nu a mai putut să plece la lucru, a rămas acasă, iar familia mea i-a suportat toate cheltuielile”, a declarat pentru presa locală fratele primei soții.

După ce lucrurile au revenit la normal, bărbatul ar fi continuat să ceară banii în mod insistent. Pentru că nu i-a primit, s-a îndepărtat de soția lui, dar a continuat s-o hărțuiască. Ulterior, și-a găsit o altă parteneră de viață, dar nu s-a gândit că trebuie să își regleze conturile și cu fosta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *