12 persoane s-au bătut în parcarea unui supermarket! 7 persoane au fost rănite!

Stiri

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit duminică pentru aplanarea unui conflict izbucnit în parcarea unui supermarket din Sectorul 1. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite. Trei au fost transportate la spital. Scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare, potrivit News.ro.

„La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînțelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoane implicate să se agreseze”, arată Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, în jurul orei 17.20, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în starea de apărare, are loc un nou conflict, la fața locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc.

„În urma intervenţiei poliţiştilor, conflictul a fost aplanat. În urma evenimentului, 7 persoane ar fi suferit leziuni. 3 dintre acestea au fost transportate la spital, conștiente”, au mai spus polițiștii. La sediul Poliţiei au fost duse toate persoanele implicate, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *